Turističko kulturno - informativni centar

TKIC d.o.o. javna je tvrtka u vlasništvu grada Lepoglave (100%) čije je primarna uloga poslovanja pružanje infrastukturne podrške kulturnim i turističkim subjektima određujući osnovne smjernice i načine korištenja prirodnih i kulturnih potencijala i vrednota Lepoglave istovremeno služeći kao veza između tražitelja i pružatelja usluga u stvaranju konkretnih turističkih proizvoda regije.

Djelatnost TKIC-a je između ostalog i potraga za novim modelima prezentacije, provođenja i promoviranja svih oblika kulturnih djelatnosti na gradskom području, s ciljem edukativno-kulturološkog djelovanja u radu s građanima, naročito djecom i mladima, a njegujući i temeljne kulturne potrebe svih socijalnih struktura stanovništva. Raznovrsnim programima – književnim i društvenim tribinama, scenskim, glazbenim, likovnim, filmskim programima, festivalima i multimedijalnim i interdisciplinarnim projektima – TKIC nastoji biti prepoznatljiv i poznat po svojoj otvorenosti i prilagođenosti novim tendencijama u turizmu, kulturi i informiranju.

TKIC je zasigurno jedna od vodećih kulturnih institucija sa sluhom, kreativnim potencijalom, te ustrajnošću u namjeri da animira sve generacije umjetnika, posebno mlađe stvaraoce - da stvaralačke energije udruži i realizira niz novih kulturnih projekata, akcija, manifestacija i festivala.

Ispis

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Kontakt TKIC d.o.o.

 

TKIC d.o.o.
Hrvatskih pavlina 7
42250 Lepoglava
Hrvatska
Tel: +385 (0)42 494 308
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.tkic.hr