Javni zavod za kulturu, turizam i razvoj općine Rogatec

U skladu s 16. članom Statuta općine Rogatec (Ur.l. RS, br. 13/06 i 27/06), općina Rogatec ustanovila je Javni zavod za kulturu, turizam i razvoj općine Rogatec, koji brine za identificiranje, očuvanje, razumijevanje, predstavljanje i prodaju kulturne i prirodne baštine općine Rogatec, brine za promociju i razvoj turizma, te oblikuje cjelovitu turističku ponudu na području općine Rogatec ( Odluka o osnivanju Javnog zavoda za kulturu, turizam i razvoj općine­­­­­­ Rogatec, Ur.I. RS, 13/06).

Zavod je u vrijeme svoga djelovanja pridobio važna iskustva u vođenju projekta, pošto od godine 2000. uspješno kandidira projekte za pridobivanje sufinanciranja, nepovratnih sredstava za izvođenje svoje djelatnosti kao i djelatnosti lokalne samouprave.

Zavod ima osnovan odjel za razvoj gdje su zaposlena dva visokoobrazovana službenika, koji brinu za pripremu razvojnih projekata, za pripremu projektnih prijedloga za dobivanje nepovratnih sredstava, za provedbu projekta, sufinanciranih sredstvima EU, za pripremu investicijske dokumentacije, za pripremu poslovnih planova, za provedbu javnih nabava...

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Ispis

Free Joomla Lightbox Gallery

Kontakt Rogatec

 

Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec
Pot k ribniku 6
3252 Rogatec
Slovenija
Tel: +386 (0)3 818 62 00
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.rogatec.si